Моуриньо: Ако в Лондон вали, да знаете, аз съм виновен


Моуриньо: Ако в Лондон вали, да знаете, аз съм виновен
Снимка: Getty Images/Guliver

996 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че обрата срещу Нюкасъл от 0:2 до 3:2 го прави по-добър човек и треньор. Освен това коментира и договора си с "червените дяволи", който е до 2020 година, като обяви, че не е карал никого насила да подписва с него.  

"Не е лесно за играчите и мен, но опитът гради живота. Понякога опитът е нов, друг път той е дежавю. Това беше нов опит. Той ме прави не само по-добър мениджър, но и по-добър човек. Както винаги съм казвал - никой не е важен, важен е само клубът.

Не става дума за мен или за играчите. Става дума за клуба. През второто полувреме играчите дадоха абсолютно всичко. Нямаше какво повече да дадат. Ако погледнете историята на Милан, може би ще си помислите, че не е нормално да са на позицията, в която са в момента. В най-големите клубове в света има периоди с изобилие на месо и периоди само с кости", заяви Моуриньо. 

АГЕНТЪТ НА ПОГБА: СИТУАЦИЯТА МУ В ЮНАЙТЕД Е ДЕЛИКАТНА

"Тръгвам за Лондон и ако  там вали, да знаете, че аз съм виновен. От Юнайтед ми предложиха договор до юли 2020 година. Имам договор до 2020 година. Не съм им опирал пистолет в главата. Те ми дадоха този договор, защото те искаха да ми го дадат“, заяви португалецът по повод спекулациите, че ще бъде уволнен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички