Моуриньо: 25-годишните мечтаят да са като Златан на 35


Моуриньо: 25-годишните мечтаят да са като Златан на 35
Снимка: Getty Images/Guliver

841 0

Златан Ибрахимович се представя фантастично за 35-годишен футболист, заяви мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо след победата над Уест Бромич Албиън с 2:0 във Висшата лига.

Шведът бе на терена през всичките 90 минути и отбеляза и двата гола в срещата, разписвайки се по веднъж в двете полувремена (5`, 56`).

"Продължавам да говоря, че според мен е важно не неговото тяло, а главата. Приятно ми е да го гледам как играе. Всеки 25-годишен нападател мечтае да прави това, което Златан върши на 35", допълни Моуриньо.

Относно мача с УБА, португалецът смята, че тимът му се е представил дори по-силно в сравнение с предната среща с Кристъл Палас.

"Контролирахме хода на играта от първата до последната минута, въпреки че играхме срещу труден отбор. Можехме да вкараме втори гол по-рано, но все пак постигнахме своето. Отборът се отбраняваше добре".

Самият Ибрахимович подчерта, че успехът се дължи на чудесната работа на целия състав на "червените дяволи".

"Всичко мина добре. Това бе труден мач, но ние бяхме готови за него. Момчетата свършиха фантастична работа и това бе един мач, който спечелихме благодарение на усилията на целия отбор. Най-важното е, че взехме трите точки. Чувствам се добре, въпреки че съм малко уморен".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички