Мората обясни слабата си форма с контузия в гърба


Мората обясни слабата си форма с контузия в гърба
Снимка: Getty Images/Guliver

1268 0

Нападателят на Челси Алваро Мората е играл в голяма част от сезона с контузия в гърба и това е предизвикало слабата му форма, това разкри испанският футболист в интервю за Marca.

Мората премина на „Стамфорд бридж“ от Реал Мадрид за 58 милиона паунда миналото лято, като отбеляза шест гола в първите си шест мача във Висшата лига, но след това формата му се влоши, а в последните седмици той е резерва на Оливие Жиру.

„Хората ми казват разни неща на улицата, но те не знаят през какво преминах. Предпочитам да бях скъсал мускул и да съм аут за три месеца, отколкото да не знам какво точно ми има. Исках да продължа да играя и да вкарвам, но не можех. Няколко пъти трябваше да ходя в Германия, където ми слагаха инжекции в гърба. Болеше ме много и след това трябваше да се връщам в Лондон и да тренирам на следващия ден. Направих грешка. Трябваше да спра да играя. Когато си контузен, си контузен и това е. Можеш да изиграеш един мач, но не и да продължаваш цял месец“, сподели Мората, който остана извън групата на испанския национален отбор за последните контроли през март.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички