Мората или Лукаку? Челси ще преговаря за друг супер нападател


Мората или Лукаку? Челси ще преговаря за друг супер нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

1911 0

Ръководството на Челси е променило решението си и, вместо да наддава за Ромелу Лукаку и Алваро Мората, ще се опита да привлече звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, информира "Mirror".

Информацията идва следствие на факта, че полският таран се чувства недооценен на "Алианц Арена" и е крайно разочарован от факта, че неговите съотборници не са му помогнали в опита си да стане голмайстор на Бундеслигата.

Челси ще се опита да се възползва от това недоволство, като Роман Абрамович вече е заявил, че няма да щади средства за лятна селекция. Очаква се офертата на шампиона на Англия да е от порядъка на 80 милиона евро.

До момента Челси бе спряган с имената на други двама централни нападатели. Клубът обаче не смята да плаща исканите от Евертън 100 милиона паунда за Ромелу Лукаку. Нападателят на Реал Мадрид Алваро Мората пък на този етап изглежда по-близо до трансфер в Манчестър Юнайтед. Поради това Конте се е насочил именно към Левандовски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички