Мо Салах ще се "състезава с времето", за да може да играе срещу Манчестър Сити


Мо Салах ще се "състезава с времето", за да може да играе срещу Манчестър Сити
Снимка: Gulliver/GettyImages

2453 0

Днес в Англия се появиха сериозни слухове, според които звездата на Ливърпул Мохамед Салах няма да успее да се възстанови за реванша от 1/4-финалите на Шампионска лига срещу Манчестър Сити. В първата среща мърсисайдци се наложиха на "Анфийлд" с 3:0.

Вчера Юрген Клоп даде почивка на повечето си титуляри в градското дерби с Евертън, което завърши без победител. За тази среща германецът дори не включи в групата египетския национал, който в първата среща с "гражданите" бе заменен принудително. За сега не е ясно обаче колко сериозна е неговата контузия и колко време ще продължи възстановяването му.

"Express" обаче твърди, че голмайсторът на Ливърпул няма да се възстанови за мача с Манчестър Сити на "Етихад". Изданието пише, че Мо Салах ще трябва да се състезава с времето, за да успее да покрие изискванията в последния фитнес тест и да попадне в групата на "червените" във вторник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички