Много лоши новини за Арсенал - лидер в тима аут за неопределно времe


Много лоши новини за Арсенал - лидер в тима аут за неопределно времe
Снимка: Gulliver/ Getty Images

1784 0

Лидерът на халфовата линия на Арсенал Санти Касорла няма да играе в следващите няколко мача на клубния си тим, след като направените му днес допълнителни медицински изследвания са показали увреждане на коленните връзки на плеймейкъра.

Испанският национал беше титуляр по време на срещата с Норич (1:1), като получи контузията си в самото начало на второто полувреме. Въпреки болката той остана на терена 90 минути, което може да е влошило състоянието на Касорла.

Медицинският щаб на Арсенал все още не може да определи метода, по който ще бъде лекуван Касорла, но евентуална операция се счита за "последен вариант".

Контузии, свързани с коленните връзки, обикновено отнемат между месец и три да отшумят напълно, и то при условие че не са скъсани и не се налага операция.

По всяка вероятност Касорла пропуска всички мачове до края на годината, включително и гостуването на Олимпиакос в Шампионска лига.

Алексис Санчес има увреждане на мускул в задната част на бедрото на десния крак и по всяка вероятност ще се завърне в игра около Коледа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички