Мистерията е разбулена - защо Райън Гигс напусна "Олд Трафорд"?


Мистерията е разбулена - защо Райън Гигс напусна "Олд Трафорд"?
Снимка: Getty Images/Guliver

1702 0

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс продължава да е сред най-обичаните фигури на "Олд Трафорд", въпреки че вече не е част от отбора, воден от Жозе Моуриньо. Уелсецът беше помощик на Дейвид Мойс, след това и на Луис Ван Гаал, а между двамата треньори дори се наложи да води "червените дяволи".

Но през миналото лято той напусна и така и не стана ясна причината за това. Спекулациите сочеха, че Гигс е разочарован, че не му е предложено мениджърското кресло, за което той е категоричен, че е готов. Но самият той призна, че просто не е получил предложение от Специалния.

"Нямаше никакво предложение. Моуриньо не поиска да бъда част от неговия щаб. В крайна сметка, решението да си тръгна беше мое", лаконичен беше по темата легендарният флангови футболист.

Гигс беше част от "червените дяволи" от 1991 година до 2017, а във времето си като играч на отбора вкара гол във всеки един сезон, в който се появи на терена. В момента той изчаква добра оферта, за да поеме отбор, по възможност от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички