Микел Артета е оптимист за излизането от кризата, назова големия проблем на Арсенал


Микел Артета е оптимист за излизането от кризата, назова големия проблем на Арсенал
Снимка: Getty Images

2365 0

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета, коментира състоянието на своя тим след лагера, който проведе в Дубай по време на паузата във Висшата лига.

Лондончани загубиха последните си три мача, а акцентът бе, че не успяват да реализират положенията, които създават. В съботния ден (20 януари) "артилеристите" приемат Кристъл Палас с надеждата да сложат край на незадоволителните резултати.

 Микел Артета назова големия проблем на Арсенал

Успешният лагер в Дубай

"Лагерът в Дубай беше страхотен, фантастични условия. Работихме много върху нещата, които бяхме набелязали. Презаредихме батериите и в това отношение средата и прекрасното време помагат. Този период ни даде възможност да погледнем нещата от друга перспектива и да анализираме работата си. Има много позитиви от първите шест месеца от сезона, въпреки че резултатите не бяха положителни в последните няколко мача", разкри Артета.

Проблемът за Арсенал - липсата на голове

"Няколко загуби не могат да ни накарат да забравим това, което сме. Трябва да продължим да бъдем себе си, но в някои елементи трябва да се подобрим и да се развием. Това е красотата на работата ми - постоянно да търсиш развитие на отбора и това, което е нужно, за да продължи да побеждава", добави още испанският тактик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички