Михаел Балак със съвет към капитана Джон Тери


Михаел Балак със съвет към капитана Джон Тери

1495 0

Бившият халф на Челси Михаел Балак е сигурен, че капитанът на тима Джон Тери е раздвоен в момента и не знае дали да остане в Лондон и да бъде резерва или да потърси ново предизвикателство в друг отбор.

В края на сезона договорът на Тери изтича и едва ли ще бъде подновен, след като той има едва четири мача като титуляр през този сезон. 

Едва ли от ръководството ще предложат на англичанина нов договор, но се очаква, ако той иска, да получи роля в клуба като треньор в школата.

През тази година не веднъж Тери споделяше, че има сили и желание да играе още, като има вариант той да премине в някой от китайските милионерски клубове или пък да отлети за САЩ и да играе в Мейджър Лийг Сокър.

"Той е играч с история и харизма. Знам какво е краят на кариерата ти да приближава и ти да остаряваш. Сигурен съм, че той има план. Според мен най-важно е да погледнеш напред в бъдещето и да решиш кое е най-добре за тебе. Не е лесно да се вземе такова решение, защото трябва да си сигурен на 100%, че искаш това, което правиш. Неговата кариера е към края, той го знае, и трябва да си избере тим, в който ще бъде щщастлив и спокоен", сподели Балак 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички