Маурисио Почетино коментира слуховете, че Жозе Моуриньо може да го замени начело на Челси


Маурисио Почетино коментира слуховете, че Жозе Моуриньо може да го замени начело на Челси
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1534 0

Старши треньорът на Челси - Маурисио Почетино, коментира слуховете, че Жозе Моуриньо може да се завърне на "Стамфорд Бридж" и да му вземе работата.

*52-годишният аржентинец кара дебютния си сезон начело на лондончани и в 37 мача във всички турнири до момента е записал 18 победи, 7 равенства и 12 загуби (при голова разлика 70:53).

Коментарът на Почетино

"В момента изграждаме различен проект. Това е различен Челси и хората трябва да го осъзнаят. Не смятам да напускам, защо да го правя?", заяви Почетино пред журналисти, цитиран от "Goal".

Маурисио Почетино

"Уважавам Жозе. Той е мой приятел и свърши чудесна работа в Челси. Обстоятелствата са си обстоятелства - ние трябва да продължим да работим, да вярваме в себе си и да приемем недоволството на феновете, към които аз лично изпитвам уважение".

ОЩЕ: Жозе Моуриньо разкри за оферти от 2 национални отбора, които е отказал!

"Трябва да питате футболистите - ако те смятат, че ще се справят по-добре с различен треньор, аз ще съм първият, който ще им каже да отидат да разговарят със собственика и със спортния директор. Да виждате да съм притеснен по някакъв начин? Не! Играчите са достатъчно умни и се забелязва отношението им, както и това, че са зад нас (б.р. - зад треньорския щаб). Нямам съмнение в това. Дойдох тук, защото знаех, че ще бъде трудно, а също така знаех, че ще се нуждаем от време и вяра", каза още бившият наставник на Еспаньол, Саутхемптън, Тотнъм и ПСЖ.

*Жозе Моуриньо е без работа от средата на месец януари насам, след като бе уволнен от Рома. Той има два периода начело на Челси (2004-07 и 2013-15), в които спечели 3 шампионски титли, 1 ФА Къп, 3 Купи на Лигата и 1 Суперкупа на Англия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Жозе Моуриньо каза кога ще се върне към футбола и "намигна" на Саудитска Арабия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички