Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?


Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2269 0

Тази вечер и Манчестър Юнайтед ще стартира официално новия сезон във Висшата лига. "Червените дяволи" приемат отбора на Уулвърхемптън, като двубоят  на "Олд Трафорд" стартира в 22 часа.

Ново начало на "вълците" и затвърждаване на амбициите на Юнайтед

Този двубой ще е дебют за новия мениджър на "вълците" Гари О'Нийл, който замени Хулен Лопетеги след напускането му. Юнайтед пък започва втория си сезон под ръководството на Ерик тен Хааг, като ще се надяват той да е дори по-успешен от предходния.

Благодарение на безупречния дефанзивен рекорд у дома "червените дяволи" са допуснали най-малко голове пред своите фенове - 10. Благодарение на това завърши на третото място след Манчестър Сити и Арсенал, като ликува и с Купата на лигата, побеждавайки Нюкасъл.

"Вълците" пък имаха труден сезон, в който едва оцеляха в елита на Англия. А изглежда разногласията около трансферната политика и колко играчи да бъдат привлечени са били и мотивацията на Лопетеги да си тръгне.

Отборът на успя да спечели нито един от последните си осем гостуващи мача във Висшата лига през сезон 2022/23. Поредица, която включва загуба с 2:0 от Юнайтед на 13 май - и само с 12 гола като гост.

Срещата тази вечер Манчестър Юнайтед - Уулвс ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg. Също така ще може да бъде наблюдавана пряко и по Диема спорт 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички