Манчестър Юнайтед - Уест Хям по ТВ: Къде да гледаме двубоя от ФА Къп?


Манчестър Юнайтед - Уест Хям по ТВ: Къде да гледаме двубоя от ФА Къп?
Снимка: Getty Images

2454 0

Манчестър Юнайтед все още е завладян от силни емоции, след като спечели първия си трофей от 2017 година насам. "Червените" дяволи победиха Нюкасъл на финала на Купата на лигата и по този начин само затвърдиха отличните впечатления, които оставят в последните месеци.

Отборът, воден от Ерик Тен Хаг, обаче бързо трябва да се събере, тъй като предстои мач срещу Уест Хям за ФА Къп. 1/8-финалната среща е на "Олд Трафорд" от 21:45 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Формата на двата отбора

В последните си 10 двубоя Ман Юнайтед има 8 победи и 2 равенства. Серия, която е повече от впечатляваща. В класирането във Висшата лига са на трето място с 49 точки, което е 6 по-малко от втория Манчестър Сити. "Червените" дяволи са и с мач по-малко. Уест Хям пък има 4 победи, 3 загуби и 3 равенства, като сезонът им е изключително непостоянен. Именно затова са и много близо до зоната на изпадане в английския шампионат.

Играчите, които са под въпрос

Антони Марсиал все още не е възстановен и няма да вземе участие в двубоя.  Фред и Люк Шоу пък са под въпрос за домакинството на "червените дяволи". Ван де Беек и Ериксен също са с контузии.

Уест Хям ще бъде без вратаря си Лукаш Фабиански и то за дълго време. Стражът получи фрактура на скулата при победата на тима му над Нотингам в събота. "Чуковете" ще са и без десния бек Владимир Чуфал, както и без нападателя Дани Ингс.

Срещата стартира в 21:45 часа и ще бъде предавана пряко по Диема спорт 2 - тези от вас, които нямат възможност да гледат, могат да следят срещата НА ЖИВО в SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички