Манчестър Юнайтед си припомни какво е победа след разгром над КПР


Манчестър Юнайтед си припомни какво е победа след разгром над КПР
Снимка: Getty Images/Guliver

6957 0

Манчестър Юнайтед най-накрая зарадва своите многомилионни привърженици! Тимът на Луис ван Гаал спечели за първи път от началото на сезона. На "Олд Трафорд", "червените дяволи" разгромиха с 4:0 " Куинс Парк Рейнджърс.

Дейли Блинд и Маркос Рохо направиха дебют за отбора, като започнаха титуляри. Перлата в селекцията на Юнайтед Радамел Фалкао също записа първи минути за Юнайтед, след като в 67-ата замени Хуан Мата.

Над всички на "Театъра на мечтите" обаче беше Анхел ди Мария. Именно аржентинският национал откри резултата в 24-ата минута след страхотно изпълнение от фаул, с което отбеляза първия си гол с екипа на Юнайтед. В 36-ата Андре Ерера удвои резултата, като и за него това е дебютно попадение за отбора. В 44-ата минута испанецът асистира на Уейн Рууни, който направи преднината на домакините класическа.

В 58-ата минута Ди Мария намери Мата и той се разписа за крайното 4:0. Фалкао, който беше бурно аплодиран от феновете при появата си на терена и при всяко докосване на топката, можеше да вкара за 5:0 в 84-ата минута. Ударът му обаче беше спасен от Робърт Грийн.

В класирането Юнайтед се изкачи на 9-то място с 5 точки, а КПР се смъкна на 16-та позиция с 3 т. Лидер е Челси с пълен актив от 12 т.

СТАТИСТИКА

Манчестър Юнайтед - КПР

1:0 Ди Мария 24

2:0 Ерера 36

3:0 Руни 44

4:0 Мата 57

Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Рафаел (67 Валенсия), Еванс, Блакет, Рохо, Блинд, Ерера, Ди Мария (82 Янузай), Мата (67 Фалкао), Ван Перси, Руни

КПР: Грийн, Исла, Фърдинанд, Коулкър, Хил (45 Траоре), Сандро (74 Хенри), Кранчар, Хойлет, Филипс, Фер, Остин (59 Варгас)

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички