Манчестър Юнайтед се върна към посредствеността


Манчестър Юнайтед се върна към посредствеността

1097 0

След силната серия и купищата суперлативи, с които беше засипана селекцията на Манчестър Юнайтед, Уест Бромич Албиън свали на земята понеслите се в небесата "червени дяволи". Днес "албионците" стигнаха до минимална победа с 1:0 над английския гранд и объркаха плановете му за "залепване" към топ 4 във Висшата лига.

Селекцията на Луис Ван Гаал изигра посредствен мач, а усилията на отбора бяха опропастени от Хуан Мата, който си изкара абсурден червен картон за 3 минути. Испанецът си изпроси два бързи жълти картона, вторият от които след много сериозно нарушение.

Това обърка сметките на гостите, които имаха инициативата в различни периоди от срещата, но 25 минути преди края крахът на Манчестър Юнайтед настъпи. Поконьоли проби отдясно и центрира отлично в наказателното поле, където Рондон засече отлично и донесе победата на УБА.

Победата днес бе историческа за У.Б.А., които за първи път побеждават "червените дяволи" на своя стадион.

След успеха "канарчетата" събраха актив от 39 точки и се изкачиха до 11-то място, докато Юнайтед пропусна да се изравни с градския съперник Манчестър Сити и по този начин вече изостава с три пункта от мечтаното място в топ 4, което дава право на участие в Шампионска лига на есен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички