Манчестър Юнайтед се договори с Интер за Перишич


Манчестър Юнайтед се договори с Интер за Перишич
Снимка: Getty Images/Guliver

4445 0

Манчестър Юнайтед се договори с Интер за Иван Перишич срещу сумата от 45,7 млн. евро, съобщават английските и италианските медии. "Червените дяволи" вече очакват хърватския национал на турнето си в САЩ, където той ще подпише своя контракт.

Перишич не е криел желанието си да заиграе на „Олд Трафорд” и е уведомил ръководството на Интер да осъществи сделката. Иван Перишич ще бъде третото лятно попълнение на Жозе Моуриньо след Виктор Линдельоф и Ромелу Лукаку.Междувременно, Интер вече намери и негов заместник в лицето на Балде Кейта, който пристига от Лацио на „Джузепе Меаца” срещу 22 млн. евро.

Хърватският национал е цел на Жозе Моуриньо в последните две години, но италианският гранд няколко пъти отказа офертите за един от най-добрите си футболисти. Целта на "нерадзурите" е завръщане в топ 3, а Лучано Спалети вижда в крилото ключов за схемата му футболист. Въпреки това, с предложената сума, Мачнестър Юнайтед е склонил Интер да продаде играча си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички