Манчестър Юнайтед се добра до равенството в Москва


Манчестър Юнайтед се добра до равенството в Москва
Снимка: Gulliver/ Getty Images

873 0

Манчестър Юнайтед записа равенство (1:1) при гостуването си на ЦСКА (Москва) в двубой от груповата фаза на Шампионска лига. "Червените дяволи" не впечатлиха с изявите си и изоставаха в резулатата, но в средата на второто полувреме успяха да изравнят. Георги Миланов бе оставен на резервната скамейка на руския гранд, но до края на срещата не се появи в игра.

В 14-тата минута бе отсъдена дузпа в полза на ЦСКА (Москва) за игра с ръка в наказателното поле на Антони Марсиал. Зад топката застана Роман Еременко, но той не успя да се разпише. При добавката обаче Сейду Думбия бе точен и даде аванс на ЦСКА (Москва).

„Червените дяволи“ бяха напълно безидейни в атака през цялото първо полувреме. Те не успяха да създадат сериозна опасност за Акинфеев и на почивката резултатът остана 1:0 в полза на домакините.

Все пак през второто полувреме Манчестър Юнайтед стигна до изравнителното попадение. То дойде в 65-тата минута. Антонио Валенсия проби по десния фланг и центрира към Марсиал, който се разписа с глава от наказателното поле.

В другия мач от групата Волфсбург победи ПСВ с 2:0.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички