Манчестър Юнайтед с интерес към звезда на Байерн


Манчестър Юнайтед с интерес към звезда на Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

1582 0

Манчестър Юнайтед проявава интерес към футболист на Байерн Мюнхен. "Червените дяволи" планират раздяла с Радамел Фалкао през лятото, а на негово място ще се опитат да привлекат звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски, твърди "Дейли Експрес".

Според информацията, Манчестър Юнайтед няма намерение да се възползва от клаузата в договора на Фалкао, според която той може да бъде закупен в края на сезона. Колумбиецът е собственост на Монако, нов в момента играе под наем за английския гранд. Фалкао обаче не е в най-добрата си форма и не впечатлява с изявите си на "Олд трафорд".

За най-вероятен негов заместник е сочен Роберт Левандовски. Той би паснал на играта на Манчестър Юнайтед, тъй като Луис Ван Гаал иска да привлече класен партньор в атака на Уейн Рууни и Робин Ван Перси.

Левандовски премина това лято в Байерн Мюнхен, като преди това носеше екипа на Борусия Дортмунд. Този сезон полският нападел е отбелязал осем гола за баварците в 28 срещи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички