Манчестър Юнайтед подготви торби с пари за "бъдещето на испанския футбол"


Манчестър Юнайтед подготви торби с пари за "бъдещето на испанския футбол"
Снимка: Guliver/GettyImages

10266 0

Ръководството на Манчестър Юнайтед е много близо до това да си осигури отличен заместник на Андер Ерера, който по всяка вероятност ще премине в ПСЖ. "Червените дяволи" имат сериозен интерес към привличането на голямата испанска звезда от Европейското за младежи Дани Олмо, който беше с ключова роля за титлата на "Ла Фурия".

Независимо, че Олмо играе в Динамо Загреб, сделката се очаква да излезе сравнително скъпо на английския тим. Според източници в Хърватия, цитирани от "Daily Mail", подготвената оферта е за 35 милиона паунда.

Очаква се обаче Солскяер и компания да имат сериозни опоненти за подписа на халфа, който блесна с 3 гола и няколко асистенции за Испания. Борусия Дортмунд и Ливърпул са част от сериозните претенденти за услугите на Олмо, докато отбори като Байерн, ПСЖ и Интер следят внимателно ситуацията около играча. Предпочитанията на Олмо са да играе или в Германия, или във Висшата лига.

Олмо се прочу именно по време на кампанията на Испания на младежкото Европейско първенство, след като беше с ключов принос за успеха на своя отбор, а много от специалистите му вещаят невероятно бъдеще, благодарение най-вече на възможността да играе както като разиграващ халф, така и като нападател от втора позиция.

За "червените дяволи" е от особено значение да завърши скоро селекцията си и да се подсили най-вече в халфовата линия, където Юнайтед е близо до това да загуби Погба (подробности по темата четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички