Манчестър Юнайтед оглави класирането след победа над Лестър


Манчестър Юнайтед оглави класирането след победа над Лестър
Снимка: Gulliver/GettyImages

916 0

Манчестър Юнайтед победи Лестър с 2:0 на "Олд Трафорд" в среща от третия кръг на английската Висша лига. И двете попадения паднаха през втората част, като резервите Маркъс Рашфорд в 70' и Маруан Фелайни в 82' вкараха головете за „червените дяволи”. След победата оглавиха еднолично временното класиране преди останалите срещи от кръга. Преди това в 53-ата минута голмайсторът Ромелу Лукаку пропусна дузпа.

Домакините доминираха на терена, а в 19' Хуан Мата реализира гол, който обаче бе отменен заради засада.  След почивката в 53' домакините получиха дузпа, след като топката срещна ръката на Симпсън. Ромелу Лукаку обаче не успя да се разпише от бялата точка

В 67' в игра се появи Маркъс Рашфорд, който три минути по-късно засече центриране на Хенрих Мхитарян от корнер и се разписа за 1:0. В 82' друга резерва Маруан Фелайни удвои аванса им и оформи крайния резултат. Белгийският национал засече с коляно центриране на Лингард отляво и не остави шансове за Шмайхел.

След успеха си Манчестър Юнайтед оглави еднолично временното класиране с пълен актив от 9 точки и без допуснат гол. „Лисиците” са 16-и с 3 точки в актива си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички