Манчестър Юнайтед на Моуриньо ще пазарува от Реал Мадрид


Манчестър Юнайтед на Моуриньо ще пазарува от Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1820 0

Спряганият за бъдещ мениджър на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо, има две топ цели през следващия трансферен прозорец, ако действително се озове на "Олд Трафорд". Това са бившите му възпитаници в Реал Мадрид - Рафаел Варан и Лука Модрич.

Според информация, споделена от "Марка", Специалния вече е влязъл в контакт с двамата играчи, проучвайки възможността да ги привлече във Висшата лига след края на сезона.

И двамата бяха с ключов статут под негово ръководство в Реал Мадрид, като Моу е убеден, че те ще свършат отлична работа на Манчестър Юнайтед. Проблемът е, че и двамата са със статут на несменяеми титуляри на "Сантяго Бернабеу".

Освен това Варан категорично не се продава, тъй като е считан за естествен наследник на Серхио Рамос и лидер на защитата на Реал в следващите 10 години. При Модрич трансфер е по-вероятен, но при условие че Реал Мадрид може да осъществява входящи трансфери през лятото, за да му намери заместник.

Манчестър Юнайтед ще разполага с бюджет от около 300 милиона паунда за трансфери през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички