Манчестър Юнайтед има скрит коз в борбата за Меси


Манчестър Юнайтед има скрит коз в борбата за Меси
Снимка: Guliver/GettyImages

2247 0

Испанският вестник "Sport"  публикува обичайната са статия за трансфери, които вероятно никога няма да се осъществят. Темата през тази седмица е възможен трансфер на Лео Меси от Барселона в Манчестър Юнайтед.

Заглавието на статията гласи:  "Oперация Макиавели за Моуриньо да доведе Меси в Манчестър Юнайтед.". Опорната точка в историята се базира върху факта, че Лео Меси, чийто договор в Камп Ноу изтича през 2018 г., отхвърли офертата на каталунците за удължаването му.

Според публикацията Манчестър Юнайтед са готови да плащат на Меси по 100 милиона евро на сезон, стига да смени клубната си принадлежност. Тайното оръжие на Моуриньо, което може да даде нужната финансова инжеция на "червените дяволи" е "Адидас"

От компанията  са готови да платят огромната сума, за да се премести аржентинската звезда в Английската Висша лига. Друг интересен момент в случая е, че Меси използва услугите именно на "Адидас", докато Барселона са обслужвани от "Найк".

Изданието отбелязва,че трансфера е трудно осъществим, най-вече защото Барселона едва ли ще изпусне с лека ръка звездата си. Ако все пак обаче се стигне до наддаване, Манчестър Юнайтед ще бъде сериозен играч в него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички