Манчестър Юнайтед готви трансфер за португалска сензация


Манчестър Юнайтед готви трансфер за португалска сензация
Снимка: Getty Images/Guliver

1230 0

Манчестър Юнайтед планира да направи размяна със Спортинг Лисабон. Английският клуб възнамерява да даде левия бранител Алекс Телеш, за да привлече Нуно Мендеш.

След представянето на Люк Шоу от началото на сезона Телеш трудно намира място в стартовия състав на Оле Гунар Солскяер и се очаква португалецът да напусне „Олд Трафорд” през лятото. Бившият играч на Порто подписа нов договор с англичаните до 2024-а година, но липсата на игрово време го принуждава да мисли за раздяла с „червените дяволи” година след пристигането си край Салфорд.

Звездата на Спортинг Мендеш е „хванал окото” на Ман Юнайтед, а португалските медии твърдят, че 18-годишният футболист може да направи трансфер към Англия след размяна с Телеш.

Бившият съотборник на Мендеш в лисабонския гранд Бруно Фернандеш е убедил шефовете на Ман Ю, че левият бек си заслужава трансфера, за да може тимът от Манчестър да се доближи да се конкурира с Манчестър Сити и Ливърпул през следващия сезон за титлата на Англия.

Мендеш има един гол и една асистенция в 20 мача от Примейра лигата, като Спортинг е на седем точки на върха лидер пред останалите тимове. А кой също от Висшата лига на Англия иска Мендеш, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички