Манчестър Юнайтед е все по-близо до раздяла със Санчес


Манчестър Юнайтед е все по-близо до раздяла със Санчес
Снимка: Getty Images/Guliver

4152 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес изглежда все по-близо до трансфер в Интер, след като представители на миланския гранд пристигнаха във Великобритания, за да преговарят с ръководството на "червените дяволи" за трансфера.

Sky Sports твърди, че чилийският национал е настроен положително към евентуално преминаване в Серия А, но преди това двата клуба трябва да се разбера за трансферната сума. Интер и Манчестър Юнайтед вече сключиха една сделка това лято, след като "нерадзурите" взеха централния нападател на английския отбор Ромелу Лукаку. Наставникът на Интер Антонио Конте иска да подсили нападателната си мощ още и Санчес е идеалният вариант според италианския специалист.

Санчес, който преди игра в Италия за Удинезе, прекара труден период на „Олд Трафорд“, след като пристигна от Арсенал през януари 2018, отбелязвайки едва пет гола в 45 мача във всички турнири. Въпреки това, мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер настоя тази седмица, че Санчес иска да остане в клуба и добави, че очаква 30-годишният футболист да „допринесе за успехите“ на гранда от Манчестър.

Междувременно стана ясно, че "изненадваща" причина вади Ромелу Лукаку от първия мач за сезона за Интер (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички