Манчестър Юнайтед договори десен защитник


Манчестър Юнайтед договори десен защитник
Снимка: Getty Images/Guliver

2368 0

Манчестър Юнайтед е на път да се сдобие с второ лятно попълнение. "Червените дяволи" са се разбрали с Торино за трансферната сума за Матео Дармиан, информира "Sky Sports".

20-кратните английски шампиони отправиха две оферти за десния бранител, но от Торино настояваха за 20 милиона евро. Все пак последното предложение на стойност 18 милиона евро е било прието от ръководството на Торино и сега остава Дармиан да премине медицински прегледи и да подпише договор с клуба.

Италианският национал е поливалентен футболист, който е най-силен отдясно на защитата. Той обаче може да играе както като външен халф, така и в центъра на полузащитата, когато това се налага.

Иначе Дармиан ще е едва вторият официален трансфер на Юнайтед. Въпреки сериозните спекулации около трансферните цели на Манчестър, до момента единственото ново попълнение е Мемфис Депай - трансфер, финализиран още през май.

Очаква се до края на юли да бъдат осъществени още няколко сделки, за да може Луис Ван Гаал да разполага с пълен състав за старта на сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички