Манчестър Юнайтед без проблеми при визитата на Съндърланд


Манчестър Юнайтед без проблеми при визитата на Съндърланд
Снимка: Gulliver/GettyImages

968 0

Отборът на Манчестър Юнайтед се върна на победния път в английската Висша лига, след като се наложи с 2:0 като гост срещу беззъбия Съндърланд.

"Червените дяволи" нямаха проблем с изковаването на 15-та победа от началото на кампанията, а мисията им бе опростена в края на първата част, когато Ларсон си изкара директен червен картон, след като вдигна високо крака си в единоборство и изрита Андер Ерера.

"Черните котки", които са водени от бившия мениджър на Юнайтед Дейвид Мойс, пък продължават да нямат реализиран гол, като сушата им вече трае повече от 11 часа.

Златан Ибрахимович откри за 20-кратните шампиони на Англия през първите 45', а в самото начало на втората част Мхитарян удвои. В заключителните минути на мача пък Рашфорд комбинира добре с Ибрахимович и английския национал се разписа за крайното 3:0, като това бе първият му гол във Висшата лига от септември месец, когато бе точен за победата с 4:1 над шампиона Лестър.

Интересен факт пък бе, че мениджърът на Юнайтед Жозе Моуриньо постави капитанската лента на ръката на Маруан Фелайни при отсъствието на Уейн Рууни и Майкъл Карик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички