Манчестър Сити взима трансферна цел на Жозе Моуриньо


Манчестър Сити взима трансферна цел на Жозе Моуриньо
Снимка: Gulliver/GettyImages

2895 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо има приоритет за летния трансферен прозорец и той е привличането на нападател. В полезрението на португалеца попадна звездата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман, като за евентуален договор с "червените дяволи" се говори от месеци.

Специалния обаче може да има проблеми с привличането на френския национал, след като желание да го купи има и градският съперник Манчестър Сити.

"Daily Mail" пише, че най-вероятно Хосеп Гуардиола ще продаде Серхио Агуеро през лятото, а в предни позиции "гражданите" ще останат само с Габриел Жезус и именно поради тази причина от клуба са готови да предложат привлекателен договор на Гризман.

В Атлетико искат да задържат звездата си поне още  една година, но знаят, че ако дойде трансферна оферта, тя ще е близо до рекордните за Пол Погба над 100 милиона евро и на "Висенте Калдерон" няма да могат да кажат "не".

Козът на "дяволите" обаче е именно Погба, който е в много добри отношения с Гризман и нападателят би бил щастлив да играе с един от най-добрите си приятели както на клубно, така и на национално ниво.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички