Манчестър Сити се издъни у дома, Мартин Йодегор подвигна още повече духа на Арсенал


Манчестър Сити се издъни у дома, Мартин Йодегор подвигна още повече духа на Арсенал
Снимка: Getty Images

1560 0

Манчестър Сити не успя да победи Саутхемптън и завърши 0:0 у дома си в мач от 5-ия кръг на английската Висша лига. Нещо повече - тимът на Пеп Гуардиола успя да отправи само един точен удар във вратата, докато неточните бяха 16...

В 27-ата минута Джак Грийлиш пусна хитър пас към Рахим Стърлинг и той стреля веднага, но топката премина малко встрани от дясната греда на "светците". В края на полувремето Фернандиньо бе близо до гола, но ударът му с глава премина на косъм от целта.

В 63-ата минута Джонатан Мос отсъди дузпа за гостите и изгони десния бек на Сити Кайл Уолкър, но след преглед на цялата ситуация с ВАР, реферът промени решението си и отмени наказателния удар, а с това и червения картон на Уолкър. В самия край на мача системата ВАР отново се намеси, но този път във вреда на Манчестър, след като им отмени попадение заради засада!

Арсенал пък победи като гост Бърнли с минималното 1:0 след прекрасен гол от пряк свободен удар на Мартин Йодегор в 30-ата минута на двубоя. Това бе втори пореден успех за тима на Микел Артета, който в първите 3 кръга нямаше точка и не бе отбелязвал гол!

В другата среща започнала в 17:00 ч. Уотфорд победи като гост Норич с 3:1!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички