Манчестър Сити се договори с Реал за поредния искан от Челси


Манчестър Сити се договори с Реал за поредния искан от Челси
Снимка: Guliver/GettyImages

2357 0

Докато ръководството на Челси продължава да удря на камък през настоящия трансферен прозорец, другите отбори бавно, но славно взимат играчите, които Антонио Конте и компания са си набелязали. Поредният пример за това е десният бранител на Реал Мадрид Данило.

Въпреки че до последно Зинедин Зидан се надяваше да го задържи, ръководството на "белия балет" прие оферта на стойност 30 милиона евро (плюс още 5 милиона евро в бонуси) от Манчестър Сити - сделка, потвърдена от Джанлука Ди Марцио. Самият бразилец ще подпише договор за 5 години с английския гранд, където ще се опита да се наложи като титуляр.

Данило изкара последните два сезона на "Сантиаго Бернабеу" на пейката, като не можеше да се пребори с Даниел Карвахал за титулярно място. Сега обаче той отново ще има тежка задача, след като Сити купи Кайл Уокър срещу 50 милиона паунда.

Не се знае засега дали "белия балет" ще търси нов десен бек, или ще залага на наличния състав. В същото време Данило е поредната цел на Челси, която ще играе за друг отбор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички