Манчестър Сити обратно в играта, НО: В тежък момент среща тима в най-добра форма във Висшата лига


Манчестър Сити обратно в играта, НО: В тежък момент среща тима в най-добра форма във Висшата лига
Снимка: Getty Images

11001 0

Манчестър Сити за първи път в историята си стана световен клубен шампион. Емоциите от поредния трофей за календарната 2023-та за "гражданите" трябва бързо да отшумят обаче, защото отборът се завръща към ангажиментите в английската Висша лига, където ситуацията им далеч не е толкова добра, колкото в последните години по това време.

Новият световен шампион Манчестър Сити ще излиза от криза във Висшата лига

Сити е спечелил само един от последните си пет двубоя в първенството. А сега му предстои гостуване на тима, който е спечелил най-много точки в последните си пет срещи при изиграни 18 кръга - Евертън. "Карамелите" може и да загубиха преди дни от Тотнъм с 1:2, но преди това бяха в серия от четири поредни победи.

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози за това на "Гудисън Парк" Евертън да се върне на победния път и да затрудни още повече ситуацията на Манчестър Сити е 5,60. Ставката пък за успех в полза на "гражданите", с който ще се доближат до завръщане в топ 4, е 1,60. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,20. Те се изправят един срещу друг днес (27.12) от 22:15 часа българско време.

По-малко от час преди това пък ще има и лондонско дерби. В 21:30 часа на "Стамфорд Бридж" гостува Кристъл Палас, който е един от тимовете, които спря Сити в последните кръгове. И то след като изоставаше с 0:2 до самия край. Все пак обаче "орлите" не са в никак добро състояние, като са в поредица от цели седем двубоя без победа във Висшата лига (сред които четири загуби).

Футболистите на Челси ликуват

Челси гони задължителен успех в лондонско дерби у дома

Коефициентът на efbet за това да спрат негативната серия при гостуването си срещу Челси е 5,60, докато ставката за триумф в полза на футболистите на Маурисио Почетино е 1,60. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,20.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички