Манчестър Сити обмисля да съди шефа на Примера


Манчестър Сити обмисля да съди шефа на Примера
Снимка: Gulliver/GettyImages

913 0

Собствениците на Манчестър Сити обмислят възможността да дадат на съд президента на испанската Примера Дивисион Хавиер Тебас заради коментарите му за трансферната политика на английския клуб. 

"ПСЖ и Манчестър Сити с техните петродолари ще ни вземат всички играчи. Трябват ни повече пари от тв права", заяви Тебас преди няколко дни.

"Гражданите" обаче веднага реагираха и не останаха длъжни: "Думите му не са достоверни. Ще потърсим консултация с квалифициран юрист и ще действаме спрямо препоръките му спрямо него", заявиха от City Football Group, компанията, която е собственик на Сити.

Ръководството на френската професионална футболна лига (LFP) също остро осъди коментара на президента на испанската Ла Лига Хавиер Тебас за трансферната политика на Пари Сен Жермен. "Това са недостойни коментари, които не подхождат на служебното му положение. Само УЕФА може да дава оценки спазва ли се или не правилото за финансов фееърплей. Ръководството на Лига 1 подкрепя ПСЖ в тази безчестна кампания, която се води от страна на други клубове от Европа. С действията си клубът работи за повишаване на авторитета на турнира. Благодарение на инвестициите на ПСЖ шампионата се радва на повишен зрителски интерес", пишат от Лига 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички