Манчестър Сити не се затрудни срещу Борнемут и се изкачи на втората позиция


Манчестър Сити не се затрудни срещу Борнемут и се изкачи на втората позиция
Снимка: Getty Images/Gulliver

1001 0

Манчестър Сити спечели гостуването си на Борнемут с 2:0 в последната среща от 25-ия кръг във Висшата лига. С тази победа "гражданите" се изкачиха на втората позиция, където са на 8 точки от лидера Челси. Рахим Стърлинг откри резултата в 29-ата минута, а автогол на Тайрън Мингс в 69-ата минута оформи победата на гостите.

Новата звезда на Манчестър Сити - Габриел Жезус оше в 14-та минута, след като бе настъпен от Саймън Франсис в наказателното поле, и минутка по-късно, след друго единоборство, бразилецът падна на земята и остана там.

Проблемът на младата звезда се получи в десния глезен и той бе заменен принудително след лекарските наставления.На негово място влезе Серхио Агуеро.

В 29-ата минута Лерой Сане центрира от ляво, а Стърлинг от близко разстояние засече за 1:0. В 30-ата минута домакините вкараха гол чрез Джош Кинг, но съдията отсъди, че прди това е извършил нарушение срещу Джон Стоунс и попадението бе отменено.

"Гражданите" стигнаха до попадението в 69-ата минута, когато Серхио Агуеро отклони топката във вратата на Артур Боруц, но впоследствие голът беше присъден на Тайрън Мингс, който също докосна топката.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички