Ман Сити нямаше проблем с Мидълзбро и продължава към 1/2-финалите за ФА Къп (ВИДЕО)


Ман Сити нямаше проблем с Мидълзбро и продължава към 1/2-финалите за ФА Къп (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

811 0

Отборът на Манчестър Сити е първият тим, който си осигури място в 1/2-финалите на турнира за ФА Къп, след като спечелиха с 2:0 визитата си на Мидълзбро.

През първата част момчетата на Пеп Гуардиола започнаха по-настоятелно и още в 3' излезнаха нарпед в резултата. Яя Туре изведе прекрасно капитана Пабло Сабалета от дясно, а бранителят от въздуха насочи топката към наказателното поле. Там Рахийм Стърлинг не успя да отправи удар, но съобразителният Давид Силва бе на правилното място, за да открие резултата.

В 20' като по чудо не се стигна до изравнително попадение, когато Руди Гестед бе изпуснат в наказателното поле след центриране от корнер, но Клаудио Браво показа добър рефлекс и изби топката от голлинията след удара с глава на играча на Мидълзбро.

До края на полувремето и през цялото второ "небесносините" бяха по-добри и по-дейни на терена, но добрите изяви на Брад Гузан на вратата на Боро спасиха тима му от разгрома. 

В 67' пък се стигна и до второ попадение за гостите. Лерой Сане бе изведен добре по левия фланг и младокът показа скоростта си, след което намери по прекрасен начин Серхио Агуеро в наказателното поле и аржентинецът от близко не сбърка за 2:0.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички