Майката на звезда на Сити: Не ми помага и живея в мизерия!


Майката на звезда на Сити: Не ми помага и живея в мизерия!

4875 0

Испанският нападател на Манчестър Сити Нолито печели 100 000 паунда седмично, но не смята за нужно да помага на своята майка.

Дали е прав, или не е, нападателят сам си преценява, тъй като майка му от около 20 години страда от наркотична и алкохолна зависимост.

Родителката на звездата явно е решила да изкара лесни пари, като разкаже семейната история пред медиите. Росия Агуда Дюран се оплака, че синът й, който е богаташ, изобщо не й помага и тя е принудена да живее в бедност и мизерия.

Жената е убедена, че никой от родителите на футболистите от Висшата лига не живее в такива условия, в каквито живее тя.

В медиите се появи и снимка на Росия, на която тя държи плакат. На него е изписано:

"Аз, Росия Агуда Дюран, съм майка на Нолито. В момента аз търся работа, защото той не ми помага, а аз трябва да храня децата си".

Нолито е на мнение, че майка му се сеща за него, когато й е нужно нещо.

Сега Дюран отглежда двама близнаци на 6 години и се страхува да не остане на улицата, тъй като Нолито е отказал да плаща наема за нейното жилище. Според играча, той е бил възпитан и отгледан от баба си и дядо си, които са му дали дори повече, отколкото могат да си позволят, предава "The Mirror".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички