Луис Ван Гаал отговори остро на критиците на Манчестър Юнайтед


Луис Ван Гаал отговори остро на критиците на Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

2016 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал защити клуба срещу критиките, че Педро Родригес е поредният футболист, който се е изплъзнал от ръцете на "червените дяволи" през това лято. 

Както е известно, според информация на английските медии крилото е измежду големите звезди към които 20-кратните шампиони са имали интерес, но не са успели да осъществят сделка. Сред имената са Бензема, Серхио Рамос, Гарет Бейл, Хари Кейн, Николас Отаменди и други. 

Ван Гаал обаче е категоричен, че интерес към Педро не е имало, а освен това защити Ед Уудуърд от нападките на Острова. 

"Имам отговорност да защитавам интересите на клуба, така че не мога да говоря много по този въпрос. Когато ме попитахте дали Педро отговаря на нужния профил, не можех да излъжа и казах "да". Но аз никога не съм казвал, че имам интерес към този играч", заяви холандецът и нападна медиите.

"Това е разликата. Вие, медиите, казахте останалото. Аз само отговорих на въпроса. Това, което пишеше във вестниците, не бе вярно. Само самите играчи и клубовете знаят истината.

Никой не бива да се съмнява в Ед Уудуърд. Струва ми се, че искате да ни отдалечите един от друг. Няма как да стане, защото той ежедневно ме информира за всичко и аз му имам пълно доверие. Не мисля, че критиците трябва да се съмняват в него, защото той е доказал в продължение на много години, че е точният човек за тази работа", завърши темата бившият директор на Аякс. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички