Луис Ван Гаал отговори на нападките на Христо Стоичков


Луис Ван Гаал отговори на нападките на Христо Стоичков

2932 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис Ван Гаал отговори на атаката, която му организира Христо Стоичков преди няколко дни. 

Както е известно, Камата беше помолен за мнение относно трансфера на Педро Родригес при "червените дяволи". Той беше категоричен, че крилото трябва да остане на "Камп Ноу", защото холандският специалист съсипва отборите, които води. 

Ван Гаал не изпитва никакви притеснения от казаното от Модерния ляв, като на пресконференция днес обясни, че още като е разбрал думите, е знаел за кого става въпрос. 

"Аз винаги поглеждам кой именно говори такива неща и веднага ми става ясно защо ги казва. Мен неговите думи не ме вълнуват, тъй като съм треньор и трябва да взимам много решения.

А Стоичков - той е само един от играчите, от чиито услуги се отказах. Затова и той се изказва по този начин", заяви Ван Гаал, цитиран от сайта на Манчестър Юнайтед.

Ето и думите, с които Стоичков описа треньора на Юнайтед: 

"Ван Гаал е посредствен треньор. Той съсипа Барселона и сега прави същото с Манчестър Юнайтед. Той доказа, че е лош човек с това, което направи с Виктор Валдес. Надявам се Педро да ме послуша и да не напуска Барса". 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички