Ливърпул съкруши Стоук и отново доближи върха (ВИДЕО)


Ливърпул съкруши Стоук и отново доближи върха (ВИДЕО)
Снимка: Guliver/GettyImages

1003 0

Ливърпул обърна Стоук Сити от 0:1 до 4:1 и донесе на феновете си радост след Коледните празници, като в същото време се завърна на второ място в класирането след 18 кръга от английската Висша лига.

Мърсисайдци трябваше доста да се потрудят за успеха и честно казано, съперникът им трябва да съжалява повече за пропуските си в първия половин час игра. В 12-ата минута Джонатан Уолтърс даде аванс на Стоук, а след това гостите изтърваха поне още две чисти положения.

Адам Лалана изравни в 35-ата от малък ъгъл след подаване на Садио Мане и щастлив рикошет в противников защитник. В 44-ата тихият до този момент Роберто Фирмино се възползва от отличен пас на Джеймс Милнър и осъществи обрата още до почивката.


All Goals Goal HD - Liverpool 4-1 Stoke City... by sportslivefootyz

В 59-ата след добро центриране на Дивок Ориги се стигна до автогол на Дженели Имбула, който засече топката в собствената си мрежа сантиметри преди такова действие да може да направи Мане.

В 70-ата пък сгрешен пас назад позволи на току що появилия се в игра Даниел Стъридж елетантно да преодолее вратаря и на празна врата да оформи крайното 4:1.

Ливърпул събра 40 точки и изпревари с 1 Манчестър Сити на втората позиция, като отново е на 6 пункта от лидера и рекордьор по поредни победи с 12 Челси. Стоук е 13-ти с 21.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички