Ливърпул срещу Сити не само за топ 3 във Висшата лига, но и за английски национал


Ливърпул срещу Сити не само за топ 3 във Висшата лига, но и за английски национал
Снимка: Guliver/GettyImages

2589 0

Ливърпул и Манчестър Сити спорят за 2 от 3-те места в топ 4 на английската Висша лига, но се очаква да се сблъскат в челна битка за национала на "трите лъва" Райън Бертранд. 

Бившият ас на Челси, който се оказа ненужен на "Стамфорд Бридж", възроди кариерата си след трансфера в Саутхямптън. Левият бранител е високо ценен от треньорския щаб на "светците", но клубът няма как да откаже оферта от над 20 милиона паунда за правата на левия бранител, пише "ESPN UK".

27-годишният лев бранител е силно желан от двата английски гранда, тъй като и "гражданите", и мърсисайдци имат нужда от сериозно подсилване на този пост. Гаел Клиши е с изтичащ договор, който няма да бъде подновен, а отборът по всяка вероятност ще се лиши и от услугите на Александър Коларов.

Положението на "Анфийлд" е подобно. Цял сезон отляво на защитата играе Джеймс Милнър, чиято титулярна позиция е в халфовата линия. Благодарение на добрата си приспособимост, той успя да се превърне в титуляр на левия фланг на защитата на Ливърпул, но фактът, че силният му крак е десният често е експлоатиран от противниците. Другата алтернатива на поста - Алберто Морено, беше забит на резервната скамейка още в началото на сезона и оттогава насам почти не получава шансове за изява.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички