Ливърпул собственоръчно уби надеждите си за топ 4 (ВИДЕО)


Ливърпул собственоръчно уби надеждите си за топ 4 (ВИДЕО)

979 0

Ливърпул можеше да завърши по страхотен начин силната си серия преди паузата за мачове на национални отбори, след като водеше с 2:0 като гост на Саутхямптън до почивката. Въпреки това възпитаниците на Юрген Клоп изиграха скандално слабо второ полувреме и допуснаха пълен обрат до 2:3.

Мачът почна с нов страхотен гол Фелипе Коутиньо, който откри резултата в 17'. Само 5 минути по-късно Даниел Стъридж вкара 4-ия си гол за сезона и даде аванс от 2 гола на мърисайдци, които до края на полувремето пропуснаха още няколко много добри положения.

Решаващият момент дойде след почивката, когато в игра се завърна Мартин Шкъртел, който замени Деян Ловрен. Ходът на Клоп даде "на късо", след като само 4 минути на терена бяха необходими на защитника да направи дузпа. За негово щастие, Мане изпусна, но това разклати сериозно психиката му и до края на мача защитата на Ливърпул игра много слабо.

В 64' комбинация между Пеле и Мане даде резултат и плеймейкърът намали резултата. Последва сериозен натиск на "светците", които успяха да обърнат двубоя в последните минути на мача. Тогава Пеле (83') и Мане (86') се разписаха и донесоха успеха на домакините.

Това беше първа загуба за Клоп и компания от 2-и февруари насам, но тази загуба може да коства на тима шанса да се класира в топ 4. Ливърпул има лесна програма до края на сезона, но има 44 точки - на 7 от Манчестър Сити и 11 от Арсенал.

Саутхямптън пък вече е с 47, но с 2 мача повече от мърсисайдци.


Southampton 3-2 Liverpool All Goal and... by try-akatsuki

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички