Ливърпул се чуди как да запълни празнината след Стивън Джерард


Ливърпул се чуди как да запълни празнината след Стивън Джерард

1414 0

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс, ако остане в отбора след края на сезона, ще има сериозна пробойна за поправяне през лятото, след като от отбора си тръгва легендата и капитан Стивън Джерард.

Според последните информации в Англия, ръководството на мърсисайдци вече е в напреднали преговори с Джеймс Милнър от Манчестър Сити, който е с изтичащ договор и най-вероятно няма да подпише отново с "гражданите".

Милнър игра важна част от състава на Пелегрини в средата на сезона, но отново загуби титулярното си място, а и през лятото се очаква шампионите да развържат кесията и да усилят конкуренцията в халфовата линия.

Ливърпул пък е фаворит за Джеймс Милнър, към когото има още няколко оферти от Англия, но нито една от отбор, който се бори за челото в Премиършип.

В същото време "Метро" информира, че на "Анфийлд" се готви оферта за Асиер Ияраменди от Реал Мадрид, който не попада в плановете на Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички