Ливърпул с интерес към Йоветич


Ливърпул с интерес към Йоветич

1406 0

Нападателят на Манчестър Сити Стеван Йоветич е новата трансферна цел на английския гранд Ливърпул за лятото. Мениджърът на мърсисайдци Брендън Роджърс вече изрази недоволството си от липсата на мощ в атката на отбора. Очевидно през летния трансферен прозорец Роджърс ще се опита да привлече нови попълнения, тъй като присъединяването на Марио Балотели от Милан миналото лято се оказа пълен провал. Италианецът има само едно-единствено попадение за Ливърпул на сметката си в Премиършип.

Холандския нападател Мемфис Депай пък е друг футболист, чието име е свързано с Ливърпул. Но изглежда, че мърсисайдци са по-близо до Йоветич.

През януарския трансферен прозорец Ювентус поиска да привлече Йоветич под наем до края на сезона, с възможност за откупуване на правата му. Подобна сделка обаче не се състоя. Интер също изрази интерес към футболиста на Манчестър сити. Смята се, че агентът на играча е провел разговори с ръководството за евентуален трансфер.

След неуспешен първи сезон на Острова, съпътстван от тежка контузия, Йоветич е взел учатие в общо 17 срещи във всички турнири през настоящата кампания и има отбелязани 5 попадения за гражданите.

Междувременно Брендън Роджърс иска да осигури по-голяма подкрепа в атака на Даниел Стъридж, който е преследван от контузии през целия сезон. Той изтъкна и че наблюдава подобрение в играта на отбора в защита, а головете продължават да са един неразрешим проблем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички