Ливърпул с безпроблемна победа срещу безличен Саутхемптън


Ливърпул с безпроблемна победа срещу безличен Саутхемптън
Снимка: Getty Images/Gulliver

1082 0

Ливърпул постигна безпроблемна победа срещу Саутхемптън с 2:0. Мърсисайдци си осигуриха успеха преди почивката с голове на Фирмино и Салах. След победата отборът на Юрген Клоп се върна на третото място в класирането, като тимът вече изостава само на две точки от втория Манчестър Юнайтед и води с четири на петия Челси във класирането на Висшата лига.

Ливърпул стартира много силно срещата и поведе3 още в 6', Мохамед Салах подаде към Фирмино, който с прецизен удар преодоля вратаря. В 18' Саутхемтън стигна до отлична възможност за изравняване. Ромеу намери Хойберг на далечната греда, но ударът му бе отлично отразен от излезлия напред Кариус. В 30' Праус засече топката с глава от центриране, но стражът на мърсисайдци спаси.В 42' звездата на Ливърпул Салах вкара втори гол за отбора след асистенция на Фирмино.

През второто полувреме положенията бяха много по-малко, а домакините доиграха много безлично срещата, което им донесе освирквания от феновете. В 52' Салах можеше да отбележи и втори гол, но топката мина встрани от дясната греда. В 85' Лалана също бе близо, но и неговият удар не бе достатъчно точен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички