Ливърпул плаща на Роджърс 7 милиона неустойка


Ливърпул плаща на Роджърс 7 милиона неустойка

974 0

Ръководството на Ливърпул ще изплати неустойка в размер на 7 млн. паунда на уволнения мениджър на тима Брендън Роджърс, съобщи " Telegraph". 42-годишният северноирландец бе освободен от поста след равенството 1:1 в мърсисайдското дерби с Евертън на "Гудисън Парк".

Ливърпул е на 10-о място в класирането с 12 точки, 6 по-малко от лидера Манчестър Сити. Роджърс заемаше поста от лятото на 2012 г.

"Изразяваме нашата признателност към Брендън Роджърс за неговата усърдна работа и преданост към каузата. Въпреки че това беше трудно решение, ние считаме, че то ни дава най-добрата възможност за постигане на успехи на терена. Вече се провежда търсене на нов треньор и се надяваме да направим назначението убедително и своевременно", се казва в съобщението на Ливърпул.

Междувременно "Mirror" съобщи, че мърсисайдският клуб продължава да води преговори с бившия наставник на Борусия Дортмунд Юрген Клоп и се надява да постигне споразумение с него до 17 октомври, когато Ливърпул играе с Тотнъм в среща от 9-и кръг на Премиършип. Според изданието, Клоп вече е изразил готовност да оглави "червените", но страните продължават да обсъждат детайлите. /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички