Ливърпул намери заместник на Миньоле


Ливърпул намери заместник на Миньоле

2187 0

Марк Андре Тер Щеген е най-сериозната алтернатива на Симон Миньоле в Ливърпул. Това е заключението на вестник "Марка", който в днешното си издание пише, че немският национал може да се озове на "Анфийлд".

Бившият вратар на Борусия (Мьонхенгладбах) не е доволен от ситуацията си в Барселона, след като получава все по-малко шансове за изява. Той сам е пожелал да бъде трансфериран, ако това е възможно, след като беше изключен от състава на Луис Енрике за мачовете от Световното клубно първенство.

Sportlive.bg припомня, че немският страж беше с основен принос за спечелването на Шампионска лига от страна на Барселона, като показа завидна класа в мачовете от елиминациите. През този сезон обаче той не е в добра форма, а в Испания вярват, че Клаудио Браво може да го измести в титулярния състав дори в мачовете за Купата на Краля и Шампионска лига.

В Ливърпул пък търсят заместник на Симон Миньоле, който вече няколко сезона пази на вратата на клуба, и то с много променлив успех. Именно липсата на постоянство в играта му може да му коства мястото на "Анфийлд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички