Ливърпул намери следващия си вратар в Серия А


Ливърпул намери следващия си вратар в Серия А
Снимка: Getty images

2166 0

Ръководството на Ливърпул води преговори за привличането на Диего Лопес от Милан, информират няколко източници от Италия. Според информацията, "росонерите" са дали зелена светлина на мърсисайдци да разговарят с испанския страж и са готови да го пуснат на "Анфийлд".

Основната причина за това решение на италианския град е младият Джанлуиджи Дунарума, който прави феноменален сезон под рамката на вратата и в момента е един от най-добрите вратари в Серия А, въпреки крехката си възраст от 17 години.

Ливърпул пък търси вратар, който да замести Симон Миньоле. Белгийският национал така и не се утвърди като стабилен за Висшата лига вратар, а търпението на Юрген Клоп към него се е изчерпало.

Лопес в същото време доказа качествата си, след като дори измести Икер Касияс от вратата на Реал Мадрид. Той също търси начин да напусне Милан, тъй като иска да играе като титуляр в друг тим.

Очаква се в началото на януари да има повече информация относно възможността за траснфер, като в момента Лопес е по-близо до "Анфийлд", отколкото до оставане в Милано.

Вторият избор на Ливърпул се казва Стив Манданда, който дълги години е капитан на Олимпик Марсилия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички