Ливърпул нае психотерапевт за младите си футболисти


Ливърпул нае психотерапевт за младите си футболисти
Снимка: Getty Images

1632 0

Ливърпул нае специалиста по психическо здраве Ишбел Стрейкер. Психотерапевтът ще помага на младите футболисти на мърсисайдци да се справят с обидите по техен адрес в социалните мрежи, съобщава Daily Mail. Друг акцент върху работата на специалиста ще е да говори с тях за зависимостите и последствията от славата.

Много футболисти и клубове от Висшата лига се оплакват от расистки нападки. Някои от тях дори бойкотираха социалните мрежи за седмица в знак на протест срещу изказванията на феновете и атаките върху играчите.

Чрез психотерапевта ръководството на мърсисайдци се надява юношите да минават по-леко през процеса и коментарите на феновете да не се отразява на тяхната форма.

Ливърпул в момента е на второ място във Висшата лига, като след 21 изиграни кръга има актив от 45 точки. При победа над Кристъл Палас момчетата на Юрген Клоп ще се доближат до лидера Манчестър Сити на 9 точки.

Ето и каква неочаквана подкрепа получи Мохамед Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички