Ливърпул излиза за още един знаменит обрат на "Анфийлд"


Ливърпул излиза за още един знаменит обрат на "Анфийлд"

544 0

Ливърпул излиза тази вечер в опит да направи нов обрат, който да прати тима на финала в Лига Европа. "Мърсисиайдци" изостават с един гол, след като първият двубой с Виляреал завърши 1:0. "Жълтата подводница" стигна до победата по изключително драматичен начин, като победния гол падна в 93-та минута.

Измина по-малко от месец от знаменития обрат на "Анфийлд" срещу Борусия Дортмунд с 4:3 и сега всички фенове на Ливърпул се надяват Клоп и момчета му да сътворят ново малко чудо.

Виляреал едва ли обаче ще се даде лесно, тимът три пъти е достигал полуфинали като и трите пъти се е провалял. През 2004 и 2011 г. отново в Лига Европа испанският отбор бе спрян за финал от Валенсия и Порто. Преди 10 г. Виляреал отпадна в полуфиналите на Шампионската лига от Арсенал.

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп няма да може да разчита на Дивок Ориги, който има травма, както и на Мамаду Сако, за когото по-рано стана ясно, че е дал положителна допинг-проба.В състава на испанския тим няма кадрови проблеми пред наставника Марселино Гарсия Торал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички