Ливърпул и Челси с голямо предимство в битката за титлата


Ливърпул и Челси с голямо предимство в битката за титлата
Снимка: Getty Images / Guliver

4283 0

Бившият мениджър на Ливърпул Брендън Роджърс даде интересно мнение за борбата за титлата в английската Висша лига през новия сезон. Според него Ливърпул и Челси са с най-големи шансове за триумф, защото имат сериозно предимство спрямо другите претенденти Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, Арсенал, Тотнъм и Лестър.

ПОЗОР ЗА БРЕНДЪН РОДЖЪРС В ШАМПИОНСКА ЛИГА СРЕЩУ АМАТЬОРИ ОТ ГИБРАЛТАР

"Ливърпул, специално има огромен шанс за нещо голямо тази година", каза Роджърс пред радио "ТоукСпорт". "Челси - също, защото тези два отбора не трябва да се притесняват за мачове от евротурнирите, което е огромно предимство спрямо останалите отбори.

Това означава, че просто трябва да подготвяш отбора си през седмицата за един мач през уикенда. Разбира се, има и турнири за купите, но ми се струва, че Ливърпул няма да има проблем с това.

Този сезон ще е по-трудно, заради голямата конкуренция на треньорите, но това означава единствено, че ще бъде един фантастичен сезон", каза Роджърс.

Той самият осъзна още в дебюта си за Селтик колко коварни може да са мачовете от евротурнирите, след като загуби с 0:1 във втория предварителен кръг на Шампионска лига от гибралтарския Линкълн Ред Импс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички