Ливърпул е пратил голяма оферта за ас на европейския шампион


Ливърпул е пратил голяма оферта за ас на европейския шампион

5660 0

Ръководството на Ливърпул е имало друга идея за халфовата си линия преди да вземе Жоржиньо Вайналдум. Това е бил португалският национал Жоао Марио, който направи сериозно впечатление по време на Евро 2016.

Нисичкото крило е имал оферти от Ливърпул и Интер, но те са били отказани от Спортинг Лисабон, който настоява за много по-сериозна компенсация за 23-годишния талант.

Въпреки че е оценяван на 20 милиона евро от популярния сайт "transfermarkt.de", то "лъвовете" са отхвърлили 40 милиона евро от мърсисайдци и 45 от Интер.

"Офертите отиват при агента му, Киа Джорабчиан, и президента на Спортинг. Въпреки това бях информиран, че клубът е отказал предложение за 35 милиона евро плюс 10 милиона от Интер и оферта за 40 милиона евро от Ливърпул.

Нищо конкретно не се е случило, моят син е професионалист и знае, че има договор със Спортинг. В същото време си говорим за един футболист, който е много ценен за клуба, който също така има желание да стане част от по-големи проекти в хода на кариерата си“, добави бащата на Жоао Марио.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички