Лисицата Конте отрича за скандал с Диего Коста


Лисицата Конте отрича за скандал с Диего Коста
Снимка: Getty Images/Guliver

697 0

Мениджърът на "Челси" Антонио Конте отрече за скандал между него и нападателя на тима Диего Коста.

Голмайсторът на "сините" остана извън групата на тима за срещата от 21-ия кръг на английското първенство срещу шампиона "Лестър". Официалната версия на ръководството е, че футболистът страда от контузия в гърба. Медиите в Англия обаче твърдят, че между наставникът и Коста има конфликт, свързан с примамлива оферта от Китай.

"Още преди мача казах каква е причината и сега ще ви я кажа отново. Казвам ви истината, защото не обичам да лъжа. Диего почувства болки в гърба по време на тренировката във вторник и спря заниманието. Това е причината да не бъде на разположение за този мач", заяви Конте след победата на "Челси" над "Лестър" с 3:0.

Той отрече слуховете, че бразилецът с испански паспорт ще премине в тим от първенството на Китай. "Челси" вече продаде в азиатската страна Оскар за сумата от 60 млн. евро.

"Не знам нищо за оферта от Китай. Като треньор съм се наслушал на много неща. Не знам нищо относно информациите за оферта към Коста от Китай. Няма никакви проблеми. Предпочитам, ако има такива да се решават в съблекалнята, а не да говори за тях на пресконференцията. И пак ще повторя, че ако има такива проблеми", беше категоричен мениджърът.

С победата си "Челси" запази първото си място в класирането. "Сините" от Лондон имат 52 точки, а Диего Коста е в основата на повечето успехи на тима. От началото на първенството той е вкарал 14 гола в 19 мача. /bTV

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички