Лестър отново ще си търси треньор


Лестър отново ще си търси треньор
Снимка: Getty Images / Guliver

1245 0

Временният мениджър на Лестър Крейг Шекспир разкри, че ще обсъди бъдещето си начело на тима след края на сезона. 53-годишният специалист пое „лисиците” след изненадващото уволнение на Клаудио Раниери, като под негово ръководство шампионите на Англия стабилизираха представянето, записвайки едва 3 загуби от общо 13 срещи във всички турнири.

Освен че си гарантираха мястото в елита и през следващия сезон, играчите на Лестър достигнаха и до четвъртфиналите в Шампионскалига, където обаче отстъпиха на Атлетико Мадрид.

„Досега не съм имал разговор с ръководството и честно казано не очаквам това да се случи. Контрактът ми е до края на сезона и както вече многократно заявих – след края на кампанията ще обсъдим ситуацията – нещо, което приемам за напълно нормално”, заяви Шекспир.

Все пак специалистът призна, че не е изключено през следващия сезон отново да бъде асистент в тима. „Не мисля, че във футбола можеш да приемаш нещо за даденост. Истината е, че в момента договорът ми за следващия сезон е за поста помощник-треньор”.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички